El-teamFyn

El-teamKBH

Kontakt

Historie

EL-team fyn A/S blev stiftet d. 01. juli 2002 af Jan Pilegaard og Søren Jepsen. 

Siden da er firmaet vokset også geografisk, hvor vi har afdelinger i Svendborg og København.

Fremtiden

Søren Jepsen og Jan Pilegaard udtalte i 2003 til pressen, at en størrelse og et medarbejderantal på 30 er „et fornuftigt leje“. Antallet er overskredet, men fornuften er i behold. EL-team fyn a/s har stadig vækstambitioner, men ikke større eller hurtigere end den professionelle kompetence kan bære.

Kvaliteten i løsningerne skal være i top, den interne kontakt og kultur skal være tæt og god, nærheden til kunderne og kontinuiteten i relationerne skal bevares.

Hvem er vi og hvad laver vi?

EL-team fyn A/S er en dynamisk virksomhed, der leverer alle typer af el-tekniske installationer. Vores primære arbejdsområder er service og entrepriser, som udføres af vores engagerede og faglærte medarbejdere som har individuelle kompetencer indenfor  hus- og kontordomicil installationer, Industri, Alarmer, Video og adgangskontrol, Intelligente installationer som KNX og IHC, Forsyningsnet, Tele/Data (IT), lysleder, Porttelefoner og lovpligtige eftersyn på brandtekniske installationer samt El-tekniske løsninger.

Den Gode Historie

Det er gået stærkt siden starten i 2002, da tre stole omkring bordet i frokoststuen var nok til, at alle medarbejdere kunne sidde ned samtidigt. Siden har de to stiftere og nuværende ejere, Jan Pilegaard og Søren Jepsen, måttet udvide både møblementet og de øvrige elementer i forretningen ganske voldsomt.

EL-team fyn a/s har været Gazelle virksomhed i 2007, 2008 og 2009, et signal om at ekspansionsplanerne ikke blot hjemme i Odense, men også i København og Svendborg og har medført positivt vokseværk. Det udførte arbejde har medført mere arbejde – det bedste tegn på en virksomheds kundetilfredshed.

Regnskaberne og de finansielle resultater vidner om en solid og troværdig samarbejdspartner og gør EL-team fyn a/s til en tryg og professionel leverandør.

ODE-Søren web.jpg

ODE-Jan web.jpg

EL-team fyn A/S

Stenhuggervej 21

5230 Odense M

Find vej tryk her

 

CVR: 26570492

Telefon: 6619 0888

E-mail: info@elteamfyn.dk

EL-team kbh. ApS

Arnold Nielsens Boulevard 68B

2650 Hvidovre

Find vej tryk her

 

CVR: 25436369

Telefon: 3314 7893

E-mail: info@elteamkbh.dk

EL-team fyn / Svendborg

Ryttermarken 12A

5700 Svendborg

Find vej tryk her

 

CVR: 26570492

Telefon: 6222 2800

E-mail: info@elteamfyn.dk